Over ons

Via deze website informeren wij bezoekers over welke soorten uitkeringen er zijn, wie daar voor in aanmerking komt en hoe deze uitkeringen door de overheid worden gefinancierd.

Wij hopen dat u met de inhoud van deze site uw voordeel kunt doen. Wilt u meer specifieke informatie over uw eigen sociale zekerheid dan stellen wij voor dat u contact opneemt met het UWV.

MISSIE:

Overheidsorganen en grote commerciële organisaties lijken hun telefoonnummers zo goed mogelijk te verstoppen op hun website. Alsof men liever niet heeft dat er gebeld wordt. Uitkeringeninfo.nl adverteert in de zoekmachines om bepaalde organisaties sneller benaderbaar te maken via de telefoon. Aan het adverteren in Google en overige zoekmachines kunnen hoge kosten verbonden zijn. Uitkeringeninfo.nl kiest er voor om via een betaald 0900-nummer deze kosten te compenseren. Uiteindelijk is het de bedoeling de klant zo spoedig mogelijk in contact te brengen met het UWV (in dit geval). Ervan uitgaande dat dit ook de bedoeling is van diegene die zoekt naar het telefoonnummer van het UWV.

 

Uitkeringeninfo.nl is een concept van Caramello B.V.

Nieuwe Gracht 55

2011 ND Haarlem